ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ "ΙΟΥ" ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ"

 

 

Περί συγγνώμης

Τελικά μεταδόθηκε από τον Alpha (αλλά και από τον Alter) το επίμαχο απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κώστα Χαρδαβέλλα στην ΕΤ-3, όπου γίνεται σαφές ότι μιλά σοβαρά, πολύ σοβαρά και αναφέρεται σε εισβολή του κ. Μ. στον χώρο του και εξηγεί ρητά ότι «ευτυχώς» ήταν με τη γυναίκα του και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Κάθε νοήμων και καλοπροαίρετος τηλεθεατής έβγαλε αβίαστα το συμπέρασμα για το είδος του «ρεπορτάζ».

Αλλά το ντοκουμέντο αυτό δεν έπρεπε βέβαια να αφεθεί στην κρίση των τηλεθεατών. Ετσι άρχισαν οι τρόφιμοι του κ. Χατζηνικολάου στο ένα κανάλι και του κ. Παυλόπουλου στο άλλο (δύο απ' αυτούς μετείχαν και στις δύο συνθέσεις) να ωρύονται ότι πρόκειται για πλάκα και ...να προκαλούν τον «Ιό» ή την «Ε» να ζητήσουν συγγνώμη.

Αλλά μετά την προβολή του βίντεο, αν πρέπει κάποιος να ζητήσει συγγνώμη, από όλους τους τηλεθεατές του, αυτός είναι ο ίδιος ο κ. Χατζηνικολάου, ο οποίος, ενώ ομολόγησε ότι δεν είχε δει καν το βίντεο προτού αρχίσει την επίθεση στον «Ιό», έριξε το προσωπείο του ψύχραιμου παρουσιαστή και μετατράπηκε σε εισαγγελέα επαρχιακού τηλεδικείου. Πρέπει στη συνέχεια να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Χαρδαβέλλας από τον κ. Μ., τον οποίο ξεμπρόστιασε με τη συνέντευξή του στην ΕΤ-3. Και, τέλος, πρέπει να ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μ. από τον φίλο του τον Κώστα, όχι επειδή εισέβαλε τότε στο ξενοδοχείο του για να τον πιάσει στα πράσα, αλλά επειδή σήμερα τον υποχρεώνει να αυτοδιαψεύδεται από κανάλι σε κανάλι.

(Ελευθεροτυπία, 21/12/2005)


www.iospress.gr