ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ "ΙΟΥ" ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ"

 

 

Πράξη τρομοκρατίας

Το Αλβανικό Φόρουμ του Ρεθύμνου κάνει έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας ανεξάρτητα από εθνικότητα να ενισχύσουν την οικογένεια του 17χρονου Εντισον Γιαχάι που δολοφονήθηκε την Πρωτοχρονιά μέσα στο σπίτι του από ομάδα 7 Ελλήνων κατοίκων της πόλης. Η οικογένεια του άτυχου νέου στηριζόταν στην εργασία του, διότι ο πατέρας του έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας (Αριθμός Λογαριασμού: ΑΤΕ 3740103870840).

Εμείς προσθέτουμε ότι την οικονομική στήριξη της οικογένειας πρέπει να αναλάβει το ελληνικό κράτος, κάνοντας χρήση του νόμου για την αποζημίωση των θυμάτων της τρομοκρατίας. Γιατί η πράξη είχε όλα τα χαρακτηριστικά της τρομοκρατικής πράξης: τελέστηκε από ομάδα (τύπου Κου Κουξ Κλαν) που εκτέλεσε εν ψυχρώ κάποιον νέο, μόνο και μόνο επειδή είχε την ίδια εθνικότητα με κάποιον άλλο με τον οποίο είχαν τσακωθεί σε κάποιο μπαρ.

Ας το αναλάβει προσωπικά ο κ. Πολύδωρας. Στο κάτω κάτω της γραφής ο προκάτοχός του είχε αποζημιωθεί με 200.000 ευρώ για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του. Δεν αξίζει περισσότερο μια ανθρώπινη ζωή;


(Ελευθεροτυπία, 21/2/2006)


www.iospress.gr