ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ "ΙΟΥ" ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ"

 

 

Μαρτυριάρικο site

Μπορεί να «τα 'σπασε» ο Alpha με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αλλά μέχρι αργά χθες το βράδυ εξακολουθούσε να προβάλλεται ο γνωστός παρουσιαστής από το επίσημο site του σταθμού (www.alphatv.gr).

Το ενδιαφέρον είναι ότι η προβολή αυτή δεν περιορίζεται -όπως θα περίμενε κανείς- στις γνωστές εκπομπές του, αλλά επεκτείνεται και στη σελίδα του δελτίου ειδήσεων, όπου εμφανίζεται το ζεύγος των κύριων παρουσιαστών (Χατζηνικολάου και Ζαχαρέα), και δίπλα ως μόνιμοι συνεργάτες του δελτίου οι γνωστοί τέσσερις: Κακαουνάκης, Τράγκας, Κύρτσος και Τριανταφυλλόπουλος. Από κάτω εμφανίζονται φωτογραφίες -σε μικρότερο μέγεθος- των λοιπών παρουσιαστών του δελτίου (www.alphatv.gr/index.asp?a_id=96). Μ' άλλα λόγια, ο ίδιος ο σταθμός διαψεύδει όλη την επιχειρηματολογία που αναπτύχθηκε από τους υπευθύνους του (και κυρίως από τον κ. Χατζηνικολάου), ότι δηλαδή ο κ. Τριανταφυλλόπουλος ήταν απλός «προσκεκλημένος», αν όχι «περαστικός», στο επίμαχο δελτίο που του στοίχισε το βαρύ πρόστιμο από το ΕΣΡ.

Ας μη βιαστούν τώρα οι υπεύθυνοι του site να διορθώσουν το «λάθος». Η σελίδα αυτή είναι δυστυχώς ήδη αποθηκευμένη σε όλες τις μεγάλες διεθνείς μηχανές αναζήτησης.

 


(Ελευθεροτυπία, 25/10/2006)


www.iospress.gr